Zomerrit 2019

Zomerrit met verrassing op 21 juli 2019 over 90 km. Zandgrond, klei en water.

Startlocatie: Restaurant “De Dennen” Utrechtseweg 34b3927AW Renswoude.

Rond 10.30 verzamelen wij hier voor het gezamenlijk nuttigen van een consumptie. Met het restaurant is afgesproken dat jullie de consumpties zelf afrekenen.
Vanuit Renswoude gaan we richting Austerlitz, bekend door Napoleon, naar het schilderachtige centrum van Wijk bij Duurstede en over het water (Pontje kost € 2,10) naar het Betuwse Zoelen.

Daar vindt je ons lunch adres “De Oude School” Kerkstraat 10 Zoelen alwaar een lopend buffet staat opgesteld bestaande uit soep,koffie, thee en broodjes.
De kosten voor deze lunch bedragen € 10,00 pp.

Wij verwachten hier rond 13.00 uur aan te komen en vertrekken rond 14.30. Dus tijd genoeg om uitgebreid te lunchen en te praten. Dan op naar Boerderij Groot Zandbrink Postweg 2, 3831 SE Leusden voor de gezamenlijke BBQ. Dit via Kesteren in de Betuwe en door het centrum van Rhenen. Onderweg rij je door een mooie omgeving over prachtige weggetjes en langs veel natuurschoon. Tijdens de rit krijg je een aantal vragen voorgeschoteld met voor de beste oplossers een verrassing. Wij verwachten rond 16.30 bij Groot Zandbrink te arriveren.
Let op! Onderweg wordt ook nog je theoretische en praktische autokennis getest!

De kosten voor de BBQ met onbeperkt drankjes zijn € 30,– pp.
De kosten voor de inschrijving zijn voor leden € 10,– en niet leden € 15,– per equipe.
Inschrijven doe je via  deze link  met vermelding van het aantal personen dat deelneemt aan de lunch en de BBQ.
De totale kosten dien je over te maken op rekening nummer NL46 ABNA 0250 9085 65 t.n.v. Oldtimer Club Leusden onder vermelding van Zomerrit 2019 en het aantal personen dat deelneemt aan de lunch en de BBQ.

Prijsvoorbeeld twee personen:
Inschrijfgeld € 10,–