Inschrijven sponsors

Beste kandidaat sponsor,

De leden van de Oldtimer Club zullen u dankbaar zijn om u als sponsor te mogen begroeten!
Dankzij uw ondersteuning kunnen we de continuïteit van onze vereniging verder versterken.
En dat voor slechts  50 per kalenderjaar.
In ruil voor deze bijdrage komt, nadat uw betaling is ontvangen, uw logo met een link naar uw website op onze sponsor pagina en in onze nieuwsbrieven.
Tevens zullen wij uw logo zo veel mogelijk gebruiken bij onze externe uitingen, zoals op onze rallyborden. Wij zijn namelijk trots op u!
Het sponsorschap wordt aangegaan voor minimaal 1 kalenderjaar en kan voor 1 december worden opgezegd.
Na het verlopen van deze termijn wordt uw sponsorschap automatisch met 1 kalenderjaar verlengd.
Door het invullen van onderstaande gegevens geeft u aan als sponsor te willen optreden en geeft u tevens aan dat u akkoord gaat met onze privacy verklaring.