Sponsor info

Namens alle leden danken wij de volgende sponsors voor hun bijdrage.

Klik op het logo om naar hun website te gaan!

 

Kras wegwerken, bumper repareren, doffe lak oppoetsen, steenslag, special paint, custom motortank, restauratie oldtimer: wij zijn all-round en bekwaam.

 

Op electronica techniek , toepassingen die voor andere een puzzle zijn, zijn voor ons bedrijf een genot om mee bezig te zijn.

 

Onze expertise: het implementeren van groei, verbetering & verandering

 

Een essentieel onderdeel van de motor is het koelsysteem. Daar hoort een radiateur bij, die via de rijwind de koelvloeistof koelt. Wanneer een radiateur lek is, kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Mocht dit niet mogelijk zijn dan vervangen wij de radiateur zodat het systeem weer optimaal functioneert.

 

Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in onderdelen, onderhoud, reparatie en verkoop van Engelse klassieke auto’s. Inmiddels uitgegroeid tot full-service classic car specialist.

 

Hier werken wij met passie aan het onderhouden, repareren, leveren van onderdelen, accessoires, reviseren en restaureren van Engelse oldtimers zoals o.a. Austin, MG, Triumph en Mini.

 

Bij Oldtimerland zijn we hartstochtelijke liefhebbers van klassieke auto’s en oldtimers. Hier komen de passie en liefde voor de techniek & vormgeving samen. In onze moderne, profesioneel ingerichte werkplaats voel je de historie van de roemruchte automerken.

 

MMA is gespecialiseerd in revisie. Voor zowel het reviseren als het tunen van verbrandings- motoren en cilinderkoppen, bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Autobedrijf Peter Segers is een specialist op het gebied van klassieke (sport)auto’s