Sponsor info

Namens alle leden danken wij de volgende sponsors voor hun bijdrage.

Klik op het logo om naar hun website te gaan!

 

Kras wegwerken, bumper repareren, doffe lak oppoetsen, steenslag, special paint, custom motortank, restauratie oldtimer: wij zijn all-round en bekwaam.

Problemen op het gebied van auto-technische elektronica, vaak toepassingen die voor velen een puzzel zijn, zijn voor ons bedrijf een genot om voor u op te lossen.

DE SWARTESTEEGH, PUUR CAFÉ!
Borrel, feestje, verjaardag vieren, afscheid van een collega, receptie, bruiloft of gewoon een leuk spontaan feestje?

Onze expertise: het implementeren van groei, verbetering & verandering

Een essentieel onderdeel van de motor is het koelsysteem. Daar hoort een radiateur bij, die via de rijwind de koelvloeistof koelt. Wanneer een radiateur lek is, kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Mocht dit niet mogelijk zijn dan vervangen wij de radiateur zodat het systeem weer optimaal functioneert.

Auto’s en techniek, we zijn er gek op. Van klassieke Engelse auto’s tot de laatste elektronische snufjes.
Daardoor beschikken we over de juiste kennis voor jouw auto.

Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in onderdelen, onderhoud, reparatie en verkoop van Engelse klassieke auto’s. Inmiddels uitgegroeid tot full-service classic car specialist.


MMA is gespecialiseerd in revisie. Voor zowel het reviseren als het tunen van verbrandings- motoren en cilinderkoppen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Oldtimerland zijn we hartstochtelijke liefhebbers van klassieke auto’s en oldtimers. Hier komen de passie en liefde voor de techniek & vormgeving samen. In onze moderne, professioneel ingerichte werkplaats voel je de historie van de roemruchte automerken.

 

 

Crooke Tuning is gespecialiseerd in RVS uitlaatsystemen voor oldtimers en klassieke voertuigen welke in eigen beheer volledig op maat worden geproduceerd.