Sponsor info

Namens alle leden danken wij de volgende sponsors voor hun bijdrage.

Klik op het logo om naar hun website te gaan!

 

Kras wegwerken, bumper repareren, doffe lak oppoetsen, steenslag, special paint, custom motortank, restauratie oldtimer: wij zijn all-round en bekwaam.

Problemen op het gebied van auto-technische elektronica, vaak toepassingen die voor velen een puzzel zijn, zijn voor ons bedrijf een genot om voor u op te lossen.

DE SWARTESTEEGH, PUUR CAFÉ!
Borrel, feestje, verjaardag vieren, afscheid van een collega, receptie, bruiloft of gewoon een leuk spontaan feestje?

Onze expertise: het implementeren van groei, verbetering & verandering

Een essentieel onderdeel van de motor is het koelsysteem. Daar hoort een radiateur bij, die via de rijwind de koelvloeistof koelt. Wanneer een radiateur lek is, kunnen wij deze in de meeste gevallen repareren. Mocht dit niet mogelijk zijn dan vervangen wij de radiateur zodat het systeem weer optimaal functioneert.

Eten bij Dirk, een uniek eetconcept in Leusden.

Auto’s en techniek, we zijn er gek op. Van klassieke Engelse auto’s tot de laatste elektronische snufjes.
Daardoor beschikken we over de juiste kennis voor jouw auto.

Al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in onderdelen, onderhoud, reparatie en verkoop van Engelse klassieke auto’s. Inmiddels uitgegroeid tot full-service classic car specialist.

Martcad is specialist in 3D meten en scannen.
Met de achtergrond van engineeringswerkzaamheden in de machinebouw, hebben wij ons gespecialiseerd in het (her)ontwerpen van onderdelen en producten op basis van 3D metingen en 3D scans

Hier werken wij met passie aan het onderhouden, repareren, leveren van onderdelen, accessoires, reviseren en restaureren van Engelse oldtimers zoals o.a. Austin, MG, Triumph en Mini.


MMA is gespecialiseerd in revisie. Voor zowel het reviseren als het tunen van verbrandings- motoren en cilinderkoppen, bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Oldtimerland zijn we hartstochtelijke liefhebbers van klassieke auto’s en oldtimers. Hier komen de passie en liefde voor de techniek & vormgeving samen. In onze moderne, professioneel ingerichte werkplaats voel je de historie van de roemruchte automerken.

Autobedrijf Peter Segers is een specialist op het gebied van klassieke (sport)auto’s