Oldtimer test 2019 Peter Segers

Onze sponsor Peter Segers biedt leden van de OCL op zaterdag 10 augustus de inmiddels traditionele gratis oldtimertest aan.
Deze test bestaat uit een remmentest, een uitlaatgastest, de sporing van de wielen, een visuele inspectie van de remleidingen en de onderkant van de auto.
De testen starten om 09.00 uur en afhandeling geschiedt op volgorde van inschrijving.

Inschrijven doe je voor 27 juli 2019 via onderstaande link en is absoluut noodzakelijk!
Peter Segers OCL oldtimertest
Inschrijving staat enkel open voor leden van de Oldtimer Club Leusden!

Het adres van Autobedrijf Peter Segers is Chromiumweg 31-33 3812NL Amersfoort

Details van de testen
Remmentest
Verschil remvermogen links en rechts, dit mag maximaal 30% zijn.
Het vermogen voor en achter moet ongeveer 85% resp. 15% bedragen.
Vochtigheid van de remvloeistof

Is deze te hoog dan  moet de vloeistof vervangen worden.
Sporing voorwielen.
De sporing van de voorwielen wordt gemeten om te zien of de bandenslijtage niet te hoog is.

Gastest
CO test laat zien of de motor niet te rijk is afgesteld HC meting laat zien of de verbranding volledig is en is onder meer een indicatie van de conditie van de kleppen.
Visuele inspectie
Hierbij wordt gekeken naar de conditie van de remleidingen en de algemene conditie van de onderkant van de auto