Najaarsrit zondag 20 september 2020

Voor zondag 20 september staat de OCL herfstrit voor de deur. In de hoop dat het prachtig weer wordt zullen we ons (opnieuw) begeven richting Betuwe. Er is een prachtige rit langs de Linge uitgezet waar we rustieke plaatsjes aandoen en van mooie vergezichten kunnen genieten.

Omdat we op dit moment nog beperkt worden m.b.t. de lunch onderweg, hebben we besloten om de lunch over te slaan, en er een middagrit van te maken. Om die reden starten we bij het Pannenkoekhuis “De Grebbeberg”, gelegen langs de Grebbeweg op het terrein van Ouwehands Dierenpark. Vanaf 12:00 zijn we daar welkom voor een kop koffie of – indien gewenst – een korte lunch, geheel naar eigen invulling. Aldaar wordt de papieren route uitgereikt en verwachten we rond 13:00 te vertrekken.

Na een rit van rond 105 km langs de prachtige Linge komen we tussen 16:00 en 17:00 aan bij Beachclub Klein Scheveningen (Lopikerkapel), waar we onder het genot van een drankje kunnen na kletsen, met in achtneming van de 1,5 m regel. Onderweg is er voldoende tijd of gelegenheid voor kleine uitstapjes of een terrasje.

De kosten voor de inschrijving zijn voor leden € 10,00 en niet-leden € 20,00 per equipe. Een eventuele lunch of drankjes zijn voor eigen rekening.

Inschrijven
Inschrijven doe je uiterlijk donderdag 17 september via deze link:  https://www.oldtimerclubleusden.nl/inschrijven-2/
met vermelding van het aantal personen dat deelneemt aan de rit. De totale kosten dien je over te maken op rekeningnummer NL46 ABNA 0250 9085 65 t.n.v. Oldtimer Club Leusden onder vermelding van Herfstrit 2020.

I.v.m. Covid-19 en de onzekere weersverwachting behouden wij ons het recht voor om het aantal inschrijvingen indien nodig last-minute te limiteren. We adviseren je daarom om niet te lang te wachten met de inschrijving.

We kijken uit naar een mooie dag!