Inschrijven Leden

U kunt zich aanmelden als betalend lid door onderstaande gegevens in te vullen. U ontvangt dan automatisch onze nieuwsbrief en uitnodigingen voor onze evenementen. Het inschrijfgeld bedraagt eenmalig € 10 en de contributie € 20 per jaar. Door in te schrijven wordt u lid voor minimaal 1 kalenderjaar. Een lidmaatschap moet minimaal 1 maand voor het einde van het jaar worden opgezegd. Met het verstrijken van deze termijn wordt het lidmaatschap automatisch met 1 jaar verlengd. Na het ontvangen van de rekening dient u deze binnen een maand na ontvangst te voldoen.

Wilt u (nog) geen lid willen worden maar wilt u wel informatie ontvangen ga dan naar de tab ‘nieuwsbrief’ onder ‘lidmaatschap’.

LET OP!  Mogelijke vervolgmails en nieuwsbrieven kunnen in uw spam box terecht komen. Voor gmail gebruikers kan dit ook de promotions map zijn!
Om dit te voorkomen raden wij u aan om het email adres: noreply@oldtimerclubleusden.nl  in uw adresboek te zetten voordat u zich inschrijft.

Door het invullen van onderstaande gegevens geeft u aan dat u akkoord gaat met onze privacy verklaring. Deze staat onder de tab ‘privacy’.