Gegevens actualiseren

Het gebeurt ons allemaal, je email adres verandert, je telefoonnummer verandert of je koopt een mooie nieuwe oldtimer. En dit vergeet je allemaal door te geven bij clubs en websites waar je bent ingeschreven. Vooral de gegevens van je nieuwe oldtimer zijn belangrijk omdat we het bouwjaar moeten doorgeven aan de FEHAC om onze contributie vast te stellen.
Deze korte instructie helpt je om je gegevens bij de Oldtimer Club Leusden te actualiseren.
  1. Je email adres is veranderd
    Geef je dit niet aan ons door verlies je je lidmaatschap, want we kunnen je niet meer bereiken! Om je email adres te veranderen ga je naar de laatste nieuwsbrief die je van ons hebt ontvangen. Klik onderaan op gegevens wijzigen en wijzig je email adres en bevestig dit.
    (Kijk ook in je spambox)
  2. Je andere gegevens zijn veranderd.
    Ga naar deze link en schrijf je opnieuw in met je nieuwe gegevens. Gebruik hiervoor het email adres dat bij ons bekend is.

Hartelijk dank voor de moeite.