11 Februari Wheels and Coffee

door John Holtvlüwer

Op maandagavond 11 februari 2019 togen er flink wat leden naar de toog bij “De Swartesteegh”.
Je kunt er lekkere koffie krijgen en het bier is er koel.  Maar vooral gezellig samenzijn en praten over onze klassiekers was het doel.
Over 2,5 week mogen de klassiekers uit de overgangsregeling weer de weg op.  Kon je buiten dan niet zien dat allemaal petrolheads binnen zaten ?  Toch wel,  je zag een Xedos buitenstaan, een aantal BMW’s,  ook eentje die toch al aardig op leeftijd was, en een Land Rover.  De pekel zou in de aankomende nacht weer gestrooid gaan worden dus de meeste oude heilige koeien stonden in de stal.   

De opkomst was groot.  De gehele stamtafel was gevuld.  Ook wisten een kwartet aan dames de weg te vinden naar het de Hamersveldseweg.  Vroeger had de man nog wel eens wat “drinkgeld”.  Hier wist de vrouw dan niks van en kon je deze consumeren in het cafe.  Bij deze vier setjes niet, die hadden geen geheimen voor elkaar wat drinkgeld betrof.  

Je kunt het natuurlijk zo laat maken als je wilt.  De schrijver is niet helemaal tot het einde gebleven en heeft niet in de lampen gehangen.
De agenda voor dit jaar is van de OCL goed gevuld.  Dus hou het in de gaten wat er dit jaar allemaal gebeuren gaat.  Je kunt dit natuurlijk al zien op de site.  Als vanavond een voorteken voor het seizoen zou zijn dan ziet het er qua opkomst zeer fleurig uit.  

Op naar het volgende evenement !!!   We hebben er zin in.